В березні 2023 року у їдальні МРЦ МВС України «Миргород» була впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000. Групою НАССР, що затверджена наказом по підприємству, визначено середовище організації – зовнішні та внутрішні зацікавлені сторони, що впливають на діяльність закладу, їх вимоги та відповідні ризики і можливості, що пов’язані із функціонуванням середовища організації. В квітні 2023 року, за результатами сертифікаційного аудиту, було підтверджено третьою незалежною стороною (орган з сертифікації систем менеджменту ТОВ «ЦСМС») відповідність системи управління безпечністю харових продуктів, заснованої на принципах НАССР, вимогам ДСТУ ISO 22000:2019. МРЦ МВС України «Миргород» щодо роботи їдальні отримало сертифікат системи управління безпечністю харових продуктів терміном дії 3 (три) роки.
Лiкувальне харчування є обов'язковим компонентом комплексної терапiї з захворюваннями органiв травлення. Одним iз головних завдань лiкувального харчування є вiдновлення відповідностi мiж системами органiзму та хiмiчними структурами їжi шляхом пристосування калорійностi, хiмiчного складу рацiону i фiзико-хiмiчного стану харчових речовин до особливостей обмiнних процесiв, що вiдбуваються в органiзмi.
В комплексі із застосуванням курортних факторів харчування є важливою частиною санаторно-курортного лікування. Підбір правильного раціону дозволяє значно покращити стан здоров’я наших відпочиваючих.З урахуванням основного і супутніх захворювань застосовуються такі дієти № 5, 6, 8, 9, 10, 15 з обмеженням солі, жирної і смаженої їжі. У раціон включені сезонні овочі та фрукти, крупи, молочні продукти, м`ясні і рибні страви різних способів приготування (варіння, смаження, запікання). Меню чергується по днях тижня. Приготована їжа містить оптимальну кількість білків, жирів, вуглеводів, мікроелементів, вітамінів та мінеральних речовин. Меню збалансоване розроблено з урахуванням фізіологічних норм і потреб організму і харчової цінності кожного блюда. Для окремих категорій гостей (діабетики, діти) використовується спеціальне меню. Продукти, які використовуються екологічні та якісні. Харчування триразове.Їдальня закладу складається з трьох залів та може обслуговувати до 200 відпочиваючих. Зали оснащені сучасним кухонним обладнанням та кондиціонерами для більшого комфорту наших гостей. Не менш важливим є режим прийому їжі, який повинен поєднуватися з лікувальною дією мінеральних вод. Сніданок 08:30; Обід 13:30;Вечеря 18:00.