Харчування
Одноденне трьохразове харчування

В комплексі із застосуванням курортних факторів харчування є важливою частиною санаторно-курортного лікування. Підбір правильного раціону дозволяє значно покращити стан здоров’я наших відпочиваючих.З урахуванням основного і супутніх захворювань застосовуються такі дієти № 5, 6, 8, 9, 10, 15 з обмеженням солі, жирної і смаженої їжі. Для більшості дієт (крім № 8 і № 9) енергоцінність становить в середньому 13,4-14,2 МДж (3200-3400 ккал).У раціон включені сезонні овочі та фрукти, крупи, молочні продукти, м`ясні і рибні страви різних способів приготування (варіння, смаження, запікання). Меню чергується по днях тижня. Приготована їжа містить оптимальну кількість білків, жирів, вуглеводів, мікроелементів, вітамінів та мінеральних речовин. Меню збалансоване розроблено з урахуванням фізіологічних норм і потреб організму і харчової цінності кожного блюда. Для окремих категорій гостей (діабетики, діти) використовується спеціальне меню. Продукти, які використовуються екологічні та якісні. Харчування триразове.Їдальня санаторію складається з двох залів та може обслуговувати до 400 відпочиваючих. Зали оснащені сучасним кухонним обладнанням та кондиціонерами для більшого комфорту наших гостей. Не менш важливим є режим прийому їжі, який повинен поєднуватися з лікувальною дією мінеральних вод. Сніданок 08:20; Обід 14:20;Вечеря 18:20.